Izdavačka kuća Lampshade media predstavlja novi album benda Svi na pod. Miljenici regionalne publike predstavljaju svoj novi album „Mladost“, koji je sada dostupan ekskluzivno na muzičkom servisu Deezer. Nakon dve i po godine od objavljivanja albuma „Prvi!“ bend predstavlja svoje novo izdanje sa koga su se već izdvojile pesme „Put“, „Zlatne spirale“, „Barakuda“ i „O mladosti“.

Album „Mladost“ donosi 11 pesama, koje karakteriše kvalitetni elektro pop zvuk u kombinaciji sa nekoliko čvršćih r’n’r momenata uz ritam sekciju pod uticajem fanka i afroameričkog nasleđa. Numere na albumu dobijaju poseban muzički ambijent zahvaljujući ezoteričnim gitarama, prepoznatljivom „jazzy“ saksofonu i upečatljivom vokalu Bojane Vunturišević. Gosti na albumu su Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester, kao i hor „Kružok“ u pesmi „Put“.

Sa albuma „Mladost“ se već izdvojilo nekoliko singlova, među kojima je i „Barakuda“, za koji je nedavno snimljen nesvakidašnji spot u saradnji sa nagrađivanim plesnim studiom „Dance Factory“. Prvi singl „Do kraja sveta“ naprečac je osvojio domaće top liste, dok je spot za ovu pesmu uvršten u 50 najboljih, po mišljenju publike regionalnog MTV kanala. I drugi singl i spot za pesmu „Put“, kao i treći za „Zlatne spirale“ dospeli su na prva mesta top lista u Srbiji (B92, Studio B, Jelen Top 10…) i bili visoko plasirani na regionalnim listama. Produkciju albuma finansijski je podržala Raiffeisen banka u okviru svog brenda namenjenog mladima – Raiffeisen Club – kojim pomaže mladim i ambicioznim ljudima realizacijom njihovih planova.

Svi na pod će novi album promovisati na velikom beogradskom koncertu 4. aprila u Mikser House-u (Karađorđeva 46, Beograd) od 21 čas. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara u pretprodaji, dok će cena na ulazu iznositi 700 dinara. Ovim koncertom bend ujedno započinje regionalnu turneju pod nazivom „Mladost“. CD izdanje albuma „Mladost“ u prodaji će se naći od 1. aprila u svim CD šopovima u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari