Kanadski novinar, Jan Halperin, kome je Majkl Džekson dao poslednji intervju pred smrt, najavio je da će napraviti novi dokumentarni film o kralju popa. Halperin se inače do sada proslavio, ali i obogatio, zahvaljujući knjigama „Smrt Kurta Kobejna“ i „Uspon i pad braka Breda i Anđeline“.


Majkl Džekson je u januaru prošle godine Halperina ugostio na svom imanju Nedođija. Kanadski novinar je kasnije u svom članku napisao da „kralj popa izgleda jako loše i da sumnja da mu je ostalo još mnogo od života“. Kada se u martu suočio sa tužbom slavnog muzičara, na sudu je objasnio da je „u pitanju samo lično uverenje jer smatra da Džekson može da živi još najviše pola godine“. Kako se „proročanstvo“ na kraju i ostvarilo, Halperin je u januaru ove godine objavio knjigu „Poslednje godine Majkla Džeksona“, a sada najavljuje i da će po njoj snimiti film koji će otkriti šta se zaista dogodilo kralju popa kobnog dana. Knjiga je od strane Njujork tajms magazina već proglašena za potencijalni bestseler godine.

– Intervju sa Džeksonom sam radio tri dana. Izgledao je jako loše i govorio je usporeno. Na trenutke je delovao potpuno izgubljeno. Bilo mi je izuzetno čudno što uopšte planira povratničku turneju s obzirom na to da mu je zdravlje očigledno bilo ozbiljno narušeno – izjavio je Halperin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari