oasisFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Glasine o ponovnom okupljanju benda Oasis podgrejale su se ovog vikenda kada su Lijam i Noel Galager objavili zanimljive postove na svojim društvenim mrežama.

Braća Galager, nekadašnji duo poznat kao Oasis, stavila su na svoje X naloge tajmer na kome stoji datum 27. avgust i vreme 8 ujutru, a isto stoji i na sajtu ovog benda.

Iako se ovakve objave često koriste kao najava za reizdanje nekog albuma ili izlazak arhivskih snimaka, ovde je zanimljiv tajming objavljivanja baš ovakvog tajmera.

Naime, ovih dana su se proširile glasine da će Oasis nastupati u Ujedinjenom Kraljevstvu 2025 godine, pa čak i svirati deset noći na stadionu Vembli.

Lijam Galager je to dodatno podgrejao objavom na svom X nalogu: „Nikad nisam voleo reč BIVŠI“.

Kada je, na objavu da će bend svirati u Hiton parku, napisao da je to užasno mesto za koncerte, Lijam mu je odgovorio da se vide u prvom redu.

Bend Oasis ne postoji od 2009. godine

Bend se raspao nakon odlaska Noela Galagera, a u aprilu ove godine dobili su prvu nominaciju za Rokenrol kuću slavnih.

Da su uvršćeni u Kuću slavnih, to bi označio potencijalni ponovni susret braće u svađi, ali je Lijam tada samo bio vulgaran oko članova žirija i govorio o svom bratu.

„Mali dečko voli da se druži sa poznatima, pa bi on verovatno išao, ali ja tad perem kosu i imam manikir i pedikir.“

On je u junu započeo turneju povodom 30. godišnjice debi albuma grupe Oasis pod nazivom Definitely Maybe, čije reizdanje će biti objavljeno 30. avgusta.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari