Ivana Ršić, Sajsi MCIvana Ršić, Sajsi MC , foto: Screenshot RTS

– Uživajte u muzici i umetnosti, Teya, u maju te pratimo u Malme i navijamo – napisala je muzičarka Ivana Rašić – Sajsi MC, jedna od petoro članova stručnog žirija Pesme za Evroviziju na svom Instagramu.

Reperka je podelila fotografiju sa ostalim članovima, a pored nje u žiruju su se našli: Zoran Živanović iz grupe „Zana“, Aleksandar Sedlar, Dejan Petrović i Marija Šerifović, koja je i predsednica žirija.

– Vau kakva noć! Hoću da istaknem samo lepe stvari. Svi takmičari bravoooooo! Ljudi, vi koji se ne bavite muzikom, niste upoznati koliko je performans zahtevan i svaki takmičar, ali baš svaki, zaslužuje trofej za trud koji je uložio u pesmu, nastup i sve ostalo. Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji – napisala je Sajsi na Instagramu.

Ona je dodala da poena ipak nema dovoljno i da joj je bilo zaista jako teško da meri nečiji trud, ali da su ipak nijanse morale da prave razlike.

– Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene od strane određenih medija/stranica i ličnosti i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet da razmislite malo pre izrečenih uvreda – napisala je reperka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Sajsi se zahvalila RTS-u i Evroviziji Srbija na pozivu da da stav, nepristrasno i časno, bez toga da zna šta drugi članovi glasaju ili šta kaže publika.

– Veliki pozdrav i za nove drugare iz žirija, čast mi je što sam bila sa vama u ekipi. Uživajte u muzici i umetnosti, Teya, u maju te pratimo u Malme i navijamo – napisala je Sajsi, i uz reči podrške dodala lila srce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari