Nastupom Hornsman Coyote & Soundsystem sa specijalnim gostima, u četvrtak, 26. decembra, u Ustanovi kulture Starog grada Parobrod nastavlja se sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima. Hornsman Coyote će nastupiti u izdanju u kome je obišao svet.

Postava grupe Soundsystem, koju čine Martinees selecta kao selektor, DJ i prateći vokal i specijalni gost na klaviru Vladimir Krkljuš, provozaće vas zvucima organskog regea. Za ovu priliku Coyote i ekipa spremaju i unplugged deo koncerta koji čini ovaj nastup veoma posebnim.

Partneri u projektu „Amstel unplugged“, UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja. Novi koncept „Amstel unplugged“ koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju. Nakon veoma posećenog prvog nastupa benda Vasil Hadžimanov Trio, u okviru drugog u nizu ekskluzivnih koncerata, u okviru unplugged bloka, nastupiće naš međunarodno najpoznatiji rege autor, Nemanja Kojić Kojot, frontmen benda Eyesburn zajedno sa bendom Soundsystem i specijalnim gostima. Početak koncerta zakazan je za 20.30 sati, a cena karte, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sata, iznosi 500 dinara.

Naredni ekskluzivni koncerti u UK Parobrod biće održani početkom iduće godine, 1. februara 2014. Nastupiće rok sastav Rebel Star, a tri nedelje kasnije, 22. februara 2014. godine, poznati pop-rok bend Kristali. Parobrod je tokom protekle tri godine organizovao čak četiri potpuno različita muzička programa, klasičnu scenu, World Music, DasBoot jazz scenu i ediciju Rock’n’Dorćoll, sa preko 80 koncerata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari