Poznata muška italijanska modna marka Pal Zileri sinoć je po 26. put u Međunarodnom kongresnom centru EXPO XXI u Beogradu, organizovala reviju na kojoj je predstavljena najnovija kolekcija za jesen/zimu 2009/10.


Reviju je otvorio Boško Jakovljević, koji sa ovim brendom sarađuje dugo, a nešto kasnije pistom je prošetao i Neven Bošković. Pored klasičnih odela, po kojima je ova marka prepoznatljiva predstavljena je i mladalačka, moderna i urbana kolekcija „Pal Zileri Lab“. Kreacije su bile inspirisane italijanskom regijom Veneto i njima je dominirala siva boja u kombinaciji sa toplim nijansama sive, svetlo braon i lila.

Prvi red je, kao i na svim revijama ove modne kuće, bio rezervisan za poznata imena. Ovoga puta to su bili ministar odbrane Dragan Šutanovac sa suprugom, predsednik Odbora Sosijete ženeral banke u Srbiji Goran Pitić, manekenka Tamara Bakić, voditelj emisije „Tabloid“ Aleksandar Filipović… Na kraju se u ulozi manekena prošetao i reviju zatvorio prvi čovek Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari