Pesma „Chaotica“ hrvatskog benda Bambi Molesters uvrštena je u seriju „Breaking Bad“, jednu od trenutno najpopularnijih televizijskih serija na svetu, prenose hrvatski mediji. Epizoda „Rabid Dog“ u kojoj su milioni gledalaca u SAD-u uz napete scene mogli da uživaju i u surf muzici grupe iz Siska emitovana je pre dva dana na kabelskoj mreži AMC.


U pitanju je četvrta epizoda drugog dela poslednje, pete sezone te hvaljene i nagrađivane serije poznate i po odličnoj muzici, koju je režirao američki scenarist i producent Sam Catlin. Radnja se odvija u Albakrkiju u saveznoj državi Novi Meksiko, a vrti se oko sredovečnog profesora hemije Voltera Vajta, koji saznaje da ima rak pluća i da mu preostaje godina dana života, te se upušta u proizvodnju droge metamfetamina i postaje kralj narko tržišta. Uz njega, u glavnoj ulozi je i Aron Pol, koji igra narkomana i sitnog dilera.

Instrumentalna pesma „Chaotica“ nalazi se na albumu „Sonic Bullets: 13 From the Hip“, koji su Bambi Molestersi objavili 2001. Album je bio veoma hvaljen, a jedan od najpoznatijih muzičkih internet portala Pitchfork dao mu je ocenu 7,9 od 10.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari