Poznati finalisti Pesme za Evroviziju

Ostavite komentar


  1. Odavno ne gledam, ali sinoc u gostima pogledah nekoliko pesama i nisam mogao da verujem da je to neko pustio na TV. Neka deca kmece i mjaucu neke neartikulisane reci bez forme i smisla. Ni jednu od tih „pesama“ nebih pozeleo nikad vise da cujem, pa mi nije jasno zasto to uopste postoji kao sou.

  2. Počelo je u 21h ( a ne u 20h). Lep festival, cela moja porodica prati, uživali smo i sinoć i u utorak. Jedva čekamo sutra, okuplja se šira porodica, događaj!

  3. Учесница на Песми за Евровизију ’24, млада боранка Теодора Павловска (тј. Teya Dora) показала је раскошни певачки глас песмом „Рамонда“ и сврстала се као фаворит у финалу. Искрене честитке и жеља да победи и да нас представља у Малмеу на Песми Евровизије, са срећом!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.