Svetska pop legenda Peter Gabriel na koncertu koji se danas od 20 časova održava u Kombank areni sviraće više od dva sata. Sa svojim starim bendom kojeg čine muzičari kao što su basista Tony Levin, gitarista David Rhodes, klavijaturista David Sancious i bubnjar Manu Katche, izvešće sve pesme sa svog najprodavanijeg albuma „So“, ali i veliki broj pesama iz svoje trideset godina duge karijere.


Muzičari koji će se naći na sceni sa Gabrielom spadaju u sam vrh svetskih instrumentalista. Peter Gabriel u Beograd dovodi i dva ženska vokala i svi zajedno dolaze danas. Iako ranije nije bio u Srbiji, Peter Gabriel je upoznat sa našom zemljom: „Znam koliko se u Srbiji ceni muzika. Nadam se da će biti uzbudljivo“, izjavio je. Svoje slobodno vreme uoči koncerta, Gabriel i njegov bend, iskoristiće za viđanje sa ranijim poznanicima i saradnicima iz Srbije. Poznato je da su u njegovom studiju u Londonu svoje albume snimali muzičari kao što su Zdravko Čolić, Slobodan Trkulja i Gibonni.

Ulaznice za koncert u prodaji su po cenama od 3.500 do 5.500 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www. eventim.rs.

Dvadeset pesama na set-listi

Set-listu „Back to Front“ turneje čine preko 20 pesama i podeljena je na akustički i deo sa celim bendom. Akustički deo otvara koncert i na njemu će se naći sledeće pesme: O But, Come Talk To Me, Shock The Monkey, Family Snapshot; deo sa celim bendom: Digging In The Dirt, Secret World, The Family And The Fishing Net, No Self Control, Games Without Frontiers, Solsbury Hill, Show Yourself – (new song), Red Rain, Sledgehammer, Don't Give Up, That Voice Again, Mercy Street, Big Time, We Do What We're Told (Milgram's 37), This Is The Picture (Excellent Birds), In Your Eyes; bis: The Tower That Ate People i Biko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari