Nastupom Kikija Lesendrića i Pilota sinoć je završen deveti Beer fest. Tradicionalno poslednje večeri Festivala održano je i takmičanje u brzom ispijanju piva „Lavovski cug“.


Kiki je pred brojnom publikom izveo stare hitove Pilota, ali i novije pesme sa poslednja dva albuma. Kao specijalni gost, sa Pilotima je nastupio španski gitarista Rayito, koji je sa njima izveo Kikijevu pesmu „Svejedno“ u novom aranžmanu. Takođe, Rayito je izveo i svoju svetski čuvenu numeru „Jaleo“ koju je komponovao za latino pevača Riki Martina i za koju je dobio nagradu Gremi.

Pre Pilota, na Festivalu su se za dobru atmosferu pobrinuli Sanja Ilić i Balkanika koji su napravili pravi muzičko-scenski spektakl. Poslednje veče devetog Beer festa otvorili su pobednici drugog festivala klupskih bendova „Battle of the Bands 2011“ beogradska grupa Etar. Iako pred malim brojem posetilaca, na bini se pojavila i bosanska grupa Emir & Frozen Camels. I poslednje veče Festivala, program u okviru MTV sata izazavao je veliko oduševljenje kod publike. Svi na pod i Lollobrigida zabavili su publiku svojim pesmam i napravili odličnu zabavu svojom zaraznom energijom po kojoj su njihovi koncerti i inače poznati.

Publika je u ranim jutarnjim časovima „đuskala“ uz hitove Majkl Džeksona koje je na Ušću izvodio Michael Jackson Tribute Band iz Velike Britanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari