Bend Plastic Sunday pobedio je na muzičkom takmičenju „Be in Depeche Mode“ u okviru promocije koncerta „Tuborg presents Depeche Mode“, koju je Tuborg organizovao u saradnji sa festivalom „Vračar Rocks!“ u Centru za kulturu Božidarac. Pobednički bend pored novčane nagrade za kupovinu instrumenata dobiće priliku da nastupi na dan koncerta Depeche Mode, pre otvaranja kapija.


Više od 20 bendova prijavilo se na konkurs, a top-pet bendova koji su dobili najviše glasova na Tuborg Facebook strani nastupili su pred mnogobrojnom publikom i tročlanim žirijem u sastavu: frontmen benda Električni orgazam Srđan Gojković Gile, rok novinarka Dubravka Duca Marković i promoter kampanje „Tuborg presents Depeche Mode“ glumac Petar Strugar.

Beograd će biti sedma po redu stanica na velikoj turneji Depeche Mode koja otpočinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država. Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3.990 dinara, fan pit ulaznice su 5.990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9.900 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari