Popularni afro-latino bend So Sabi održaće veliki tematski koncert Hot Brasilian Night 25. maja u Dvorani Doma sindikata u okviru početka proslave jubileja 15 godina postojanja. Vođa grupe Raul Alberto Dias za koncert priprema drugačiji nastup u odnosu na perfomanse koje su imali po klubovima širom Beograda i Srbije.


„Zbog proslave jubileja 15 godina postojanja grupe, ali i zbog velike želje da posetiocima koncerta priredimo veče koje će pamtiti, osim plesne grupe Mantock International iz Novog Sada na koncertu će učestvovati još dve plesne grupe različitih muzičkih pravaca Timbao i Top Flex Dance. Mislim da živimo u vremenu u kom je mnogo stresa, a malo prave pozitivne energije koja pokreće na igru bez stajanja. Zato smo i pozvali kao goste koncerta plesne grupe koje će sigurno srušiti tu nekad nepremostivu granicu između izvođača i posetilaca i koje će ih uvesti u nove dimenzije svetske muzike koju ćemo prezentovati na koncertu“, izjavio je Alberto.

Mantock Dance International je centar afro-brazilskih plesova posvećen sambi, tačnije različitim stilovima ovog popularnog brazilskog plesa. Osnovan 2000. godine u Novom Sadu, uz podršku Centra brazilske kulture i Asocijacije Barra Pulmao iz Rio de Janeira, učestvovao na svim većim manifestacijama u zemlji i regionu. Osim bazične sambe, na svojim nastupima Mantock Dance International praktikuje i karnevalsku sambu koja na verodostojan način prenosi atmosferu magičnog karnevala iz Rio de Janeira. Timbao je klub plesača kubanske salse koji neguje ples, druženje, pokret sa posebnim naglaskom na kubansku kulturu i muziku kao i na ostale muzičke pravce kao što su reggeaton, cuban cha-cha, son, Rueda de Casino. Top Flex Dance je plesna grupa koja se 11 godina bavi hip-hopom, jazz baletom, show dance-om i koja je svoju reputaciju i kvalitet izgradila po saradnji sa skoro svim poznatim javnim ličnostima iz Srbije, ali i iz inostranstva. Karte za koncert se mogu kupiti na blagajni Doma Sindikata i preko prodajne mreže Ticketline po ceni od 600, 800, 1.000 i 4.000 dinara za VIP ložu koja uključuje bocu šampanjca kao poklon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari