Prvi koncert u Srbiji jednog od najznačajnijih bendova današnjice Depeche Mode biće održan 19. maja na beogradskom Ušću. Generalni sponzor ovog događaja brend Tuborg predstavio je juče na konferenciji za novinare u Mikser House-u niz aktivnosti koje su pripremili do tada, kao i promotera glumca Petra Strugara.

Na prvom mestu, tu je muzičko takmičenje za izbor oficijalnog Depeche Mode tribute benda. Svi zainteresovani muzičari treba do 15. aprila da postave svoj video ili audio snimak na Tuborg Youtube kanal, na kome će izvesti jednu od pesama grupe Depeche Mode. Pet bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook stranici, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u klubu Božidarac u sklopu festivala Vračar Rocks pred stručnim žirijem koji će odabrati pobednika. Bend koji pobedi dobiće novčani fond za kupovinu instrumenata i nastupiće pre slavnog sastava na njihovom koncertu 19. maja na Ušću.

Takođe, do koncerta muzički autobus opremljen za male žurke Tuborg Warm-up Bus obići će sve veće gradove u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Prošle nedelje muzičko putovanje je započeto u Kragujevcu, gde su fanovi uživali u muzici Depeche Moda i brojnim nagradnim igrama. Više informacija o tome kako se mogu nabaviti karte za ovaj nesvakidašnji autobus mogu se naći na zvaničnoj Tuborg Facebook strani.

Depeche Mode na turneju, u okviru koje će održati 39 koncerta u 25 evropskih država, kreću 4. maja u Nici. Slavni bend će svoj novi, 13. album, „Delta Mashine“, objaviti 26. marta. Publika će po nove pesme prvi put moći da čuje uživo u čuvenoj emisiji „Live on Letterman“ u ponedeljak 11. marta, a nastup će prenositi VEVO i CBS.com.

Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti onlajn putem sajta www.gigastix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3.990 dinara, za fan pit su 5.990, dok su VIP karte 9.900 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari