Počinje Mountain Music Fest 1Froto: MMF Promo

Planinsko-muzički festival, Mountain Music Fest (MMF)  počinje danas, 2. avgusta na Divčibarama i trajaće do nedelje, 4. avgusta.

Festival će u 17  časova otvoriti Kruz Roudi, indie trio, nakon kojih na Staza binu stupa Svemirko, potom Partibrejkersi i Who See, dok će prvo veče na bini na ski stazi zatvoriti Mile Kekin.

Po prvi put ove godine, najmlađa bina Breza biće otvorena sva tri dana, pa će već danas, 2. avgusta, beogradska ekipa DJ-eva – Ana Uzelac, Doo, Nikola Vemić i Marko Milosavljević biti zadužena za dobru zabavu ljubitelja elektronskog zvuka.

U subotu, 3. avgusta, festivalski program počinje u podne, kada posetioce svih uzrasta očekuju kreativne radionice, avanturističke i edukativne aktivnosti, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

Sa muzičkim nastupima će drugog dana festivala na novoj Breza bini započeti Zigi Meknil, potom Corey Wilcox, nakon kojih će ekipa DJ-eva iz Beograda, Danilo Kas b2b Sergej Krstić, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije puštati sve do 00.30 sati.

Drugog dana festivala, za dobar provod i đuskanje na ski stazi zaduženi su Artan Lili, Neno Belan, Zoster, Vojko V i Mortal Kombat, dok će se na Vinil stejdžu prvi nastupati momci iz White City Soula, nakon kojih će se na dva sata smenjivati Milky, Silky, Marquez, Peppe i Afrofox. Ova elektronska bina zatvara se nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 23:30 do pola sata posle ponoći.

MMF Afterday, odnosno nedelja 4. avgust rezervisana je za opuštanje i kvalitetan elektronski zvuk ploča koje će na Vinil bini vrteti Crni Dule, Timbe i DJ Iron, a na Brezi Osamdesete, Yugowav i Funkier.

Za sve ljubitelje planine koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i kamp nedaleko od samog festivala.

Počinje Mountain Music Fest 2
Foto: MMF Promo

Podsećamo, karte se mogu kupiti na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Počinje Mountain Music Fest 3
Foto: MMF Promo

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari