Gde ima dobre muzike, tamo je uvek i Džek. Naš najdraži festivalski domaćin, u okviru svoje šeste evropske turneje, i ovog leta dolazi na Exit festival.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 10. do 14. Jula, JDX Backstage četvrtu godinu zaredom pruža jedinstven VIP ugođaj i šansu da svoje omiljene izvođače slušate u intimnoj atmosferi zabave za odabrane. Autentični američki JDX truck bar postao je nezamenjiva oaza za impresivan muzički program i sofisticirani sadržaj koje mnoge poznate ličnosti, redovni, ali i novi festivalski posetioci prepoznaju kao svoj omiljeni kutak na Exit festivalu. „Vodeći se principima gospodina Džeka da vrhunski viski ide samo uz vrhunski provod, predstavićemo najbolje sa muzičke scene, ugostiti popularne bendove i DJ-eve koji će pripremiti specijalne nastupe samo za Džekove verne prijatelje. Svojim novim programom i konceptom, JDX će vas i ove godine odvesti baš tamo gde želite da budete“, poručuju organizatori.

JDX slavi pionirski duh samog gospodina Džeka i njegovu strast prema muzici i zbog toga ove godine želi svojim prijateljima, muzičkim entuzijastima, da pruži šansu da se upuste u muzičku avanturu i osvoje jednočasovni DJ nastup na Jack Daniel’s Backtage-u na Exitu! Na zvaničnoj Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici nalazi se aplikacija preko koje kandidati predstavljaju sebe i svoj istančan muzički ukus kojim žele da se predstave prijateljima Džeka na Exit festivalu. Svi prijavljeni stiču pravo na narukvicu – JDX Backstage Pass (narukvica ne omogućava ulazak na festival). Izabrana četiri kandidata nastupiće kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu. Izabranim kandidatima obezbeđene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u. Konkurs je otvoren za sve ljubitelje muzike bez obzira na to da li imaju iskustva u profesionalnom biranju muzike ili DJ-ingu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari