Frontmen grupe Guns N’ Roses, Eksel Rouz, optužio je ekipu saradnika koja brine o bendu da nije dobro obavila posao i da je zbog njih došlo do kašnjenja i incidenta na nastupima na muzičkim festivalima u Redingu i Lidsu. Rouz je posle nastupa u Lidsu otpustio sve saradnike i tehničare koji su na ovoj turneji uz bend, ali ih je odmah sutradan ponovo vratio na posao.

– Do kašnjenja u Redingu došlo je zbog toga što niko Eksela nije probudio na vreme. Bio je besan i odbio je da prizna da je i sam kriv što nikome nije dao nalog kada da ga probude. Sve ih je otpustio u nedelju uveče posle svirke u Lidsu, ali ih je ponedeljak pozvao i izvinio se – izjavio je menadžer frontmena Guns N’ Roses.

Podsetimo, koncert u Redingu kasnio je više od sat vremena, a potom je grupi posle pola sata sviranja isključena struja pošto su odbili da siđu sa bine, iako su prekardašili vreme predviđeno za nastup. Organizatori festivala u Lidsu zapretili su da će u slučaju kašnjenja otkazati nastup američkog benda, ali Rouz i ekipa ipak su se pojavili sa samo 40 minuta zakašnjenja i zbog toga mi je odobreno da sviraju samo sat umesto sat i po.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari