Novosadski instrumentalni bend Koma održaće koncertnu promociju svog novog albuma „Made of Nothing“ u četvrtak, 31. maja, u beogradskom klubu Danguba. Album je objavljen krajem prošle godine, dostupan je za besplatno preuzimanje na sajtu Nocturne magazina, a do sada su snimljena i dva video-spota za pesme „Peppersi“ i „The Last Star“.

U Dangubi vas očekuje žestoko devedesetominutno sviranje, zanimljiv muzički doživljaj „muzike bez reči“. Odslušajte svirku i kreirajte svoju sliku o pesmama koje Koma ovih dana promoviše širom Srbije.

„Očekujemo vas u Dangubi, da na najlepši način, kvalitetnom muzikom, zaokružimo ovaj maj“, poručuju članovi grupe Koma. Koma je na sceni od 23 sata, a kao podrška, u 22 sata, nastupiće Filiman Johnny Mandić, muzičar koji je na nedavno završenom Guitar art festivalu osvojio treće mesto. Poslušajte kako zvuči izvođenje najvećih stranih i domaćih hitova na akustičnoj gitari ovog mladog, talentovanog momka. Ulaz je besplatan. Bend Koma možete naći na veb adresama: http://www.komamusic.com/ i facebook.com/komaband.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari