Na letnjoj sceni sportskog centra Olimp – Zvezdara u subotu, 6. jula, grupa Eyesburn uživo će predstaviti povratnički album „Reality Check“. „Predstavićemo se u novom ruhu, predstavićemo pesme sa novog albuma ali i sve one stvari iz dosadašnje karijere, sviraćemo dovoljno da niko ne ode kući razočaran i nadamo se da će nam publika pružiti energičan feedback kakav nas uvek čini boljim na bini“, najavili su nezaboravan nastup članovi grupe.

Eyesburn će na koncertu promovisati kompletan novi album, ali će napraviti i presek svoje bogate karijere, svirajući stare i prepoznatljive hitove. Kao gosti koncerta nastupiće pančevački Iskaz. Ulaznice su u prodaji preko Eventima po ceni od 800 dinara.

Eyesburn su pred izlazak novog, povratničkog albuma objavili spot za pesmu „Frontline“. Posle veoma pozitivne reakcije kako publike tako i kritike na njihov reunion, uskoro stiže i „Reality Check“, album sa 15 pesama koji je producirao Miloš Mihajlović (Blaze studios), a masterizovao Jens Bogren (Sensation street studio).

„Nakon osam godina od izlaska poslednjeg albuma Eyesburna, vreme je za proveru stvarnosti – Reality Check, Peace Metal“, poručuju članovi benda. Disk će moći da se kupi od 8. jula u svim bolje snabdevenim prodavnicama, ili naruči direktno od izdavača ([email protected]).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari