Psihodelična atrakcija iz Istanbula Lalalar nastupa sutra u klubu Drugstore 1Foto; Promo

Retro bas linije u kombinaciji sa virtuoznim gitarskim deonicama, omamljujućim vokalima i prljavim elektro ritmovima, psihodelične atrakcije iz Istanbula benda Lalalar, vode u poseban univerzum u kojem se preispituju čula.

Bend će u bašti kluba Drugstore održati svoj prvi koncert u Beogradu 11. jula, a iste večeri live nastup će imati Lenhart Tapes uz podršku Skreč majstora Ljubana.

Za Lalalar se kaže da isporučuje sirovu ,,nostalgiju budućnosti“, a samo na njihovim nastupima uživo značenje ovog epiteta koji ih prati može i da se shvati.

Jedinstveni spoj sadašnjeg, prošlog i budućeg, pod velom izvornih ritmovima Anadolije, biće jedan od intrigantnijih događaja letnje koncertne sezone u Beogradu.

Lenhart Tapes će uvesti publiku Dragstora u ovu jedinstvenu psihodeličnu beogradsku noć, a Skreč majstor Ljuban preuzima pult posle koncerata Lalalara sa dobro poznatim izborom electro, folk funk i big beat plesnih hitova.

Lalalar u klubu Drugstore je koncert proizišao kao plod saradnje ostvarene na Kontakt konferenciji 2022 i predstavlja prvi u nizu KONTAKT sessions događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari