Queen Sensationfoto Simone di Luca

Miljenici publike, svetski priznati Queen Sensation, nastupiće u Botaničkoj bašti „Jevremovac” 2. septembra s početkom u 19 i 30.

Malo je tribute bendova koji se mogu pohvaliti velikim turnejama i rasprodatim koncertima širom planete.

Za proteklih gotovo 20 godina održali su stotine uspešnih koncerata na svim kontinentima, izvodeći muziku grupe Queen, na sebi svojstven način, čime su iskreno bili prepoznati od strane Queen fanova, a čak i od originalnih članova grupe Queen.

Turneje su se nizale, od Južne Amerike preko cele Evrope pa sve do Rusije i Kine. Tokom jedne turneje širom Nemačke, Austrije i Švajcarske, postigli su rekord, održavši 68 koncerata u 68 gradova za samo 70 dana.

Nakon koncerta u Botaničkoj bašti, Queen Sensation odlazi na svoju četvrtu veliku turneju po Kini, gde će sada već tradicionalno nastupiti u mnogim gradovima ove velike zemlje.

Fredi Merkjuri bi početkom septembra napunio 78 godina tako da je koncert u Botaničkoj bašti 2. septembra idealna prilika da se Queen Sensation susretne sa domaćom publikom i priredi im veliku žurku u prelepom ambijentu, kako bi proslavili život i odali čast velikom i neponovljivom frontmenu grupe Queen – ukazali su povodom nastupa i poručili – The Show Must Go On!

Prošlogodišnji koncert u Botaničkoj bašti rasprodat je vrlo brzo, te je sva prilika da će se i za ovogodišnji koncert tražiti karta više.
Ulaznice možete na prodajnim mestima Tickets.rs, online na https://tickets.rs/event/queen_sensation_14001, kao i na biletarnici Botaničke bašte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari