Queen Sensation priređuje žurku povodom rođendana Fredija Merkjurija: Nastupiće u Botaničkoj bašti

Ostavite komentar


  1. Jadna flora… NI OVDE NEMA MIRA DA NORMALNO RASTE… Kako je uopste moguce da u najmirnijem kutku prirode, dolaze „ljudi“ da i tu prave „biznis“?!?! Da li je covek uopste vise NORMALAN?

  2. Ajde da naucimo – Pokojnik nema „rogjendan“, ima DAN KADA JE ROGJEN, jer sa danom smrti, zavrsavaju „rogjendani“ i ne mogu godine da rastu. Analogijom, koliko i uzasno da zvuci, znaci ima i „smrtovdan“, pa dali se broje godine nakon upokojenja? Zato, veoma oprezno, sa dignitetom prema pokojniku sa „slavljenjem rogjendana“, „u cast rogjendana“… i slicnih nebuloza. Zato je socio-psiholoska vanvremenska paradigma „Maratonci trce pocasni krug“ VECNA („Tata, sta mu je? Sada nista, ubio si ga kao zeca“, „Iskopace tebe Bili, ja ti garantujem“, „U zdravlju i radu poziveh 156 godina…Pantelija“

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.