rada đurićFoto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica Rada Đurić od septembra se vraća na televiziju Nova gde će voditi i uređivati najgledaniji popodnevni program “Među nama”.

Rada je jedno od retkih TV lica koja ima znanje, talenat i iskustvo da jednoj od omiljenih emisija publike pruži novi autorski pečat jer je novinarka koja pažljivo osluškuje glas naroda, zna o čemu misle, bori se za njihova prava.

Sa svojim prepoznatljivim stilom, Rada će nastaviti da donosi teme koje su od suštinskog značaja za građane, bez obzira na njihove političke ili ekonomske interese. Emisija “Među nama” će biti platforma gde će se razgovarati o temama koje drugi izbegavaju i gde će se zalagati za istinu i pravdu.

“Emisija ‘Među nama’ ima posebno mesto u mom srcu, i radujem se što ću ponovo imati priliku da sa gledaocima delimo važne priče, otvaramo značajne teme i zajedno tražimo istinu. Sve što je bilo među nama, ostaće u ‘Među nama’ a sve ostalo ćemo ispričati u “Da sam ja neko’“, poručila je Rada.

Postojanje nezavisnih i profesionalnih medija sada je u Srbiji bitnije nego ikad. Televizija Nova nastaviće da bude prva instanca kojoj se gledaoci obraćaju za pitanja od društvenog i javnog značaja jer naša misija od samog početka jeste da obezbedimo da budu informisani, osvešćeni i osnaženi kroz tačne i pravovremene informacije.

Emisija “Među nama” će nastaviti da obogaćuje živote svojih gledalaca ne samo ozbiljnim temama, već i zabavnim sadržajima. Gledaoci će imati priliku da uživaju u najnovijim vestima i događajima iz sveta filma, saznaju o premijerama i nagrađivanim ostvarenjima, prate intervjue sa poznatim ličnostima iz muzičkog sveta i otkriju nove talente.

Radujemo se što ćemo Radu ponovo gledati na televiziji Nova od septembra i verujemo da će njen rad nastaviti da inspiriše i osnažuje gledaoce širom zemlje, kao što je to bio slučaj do sada.

Televizija Nova priprema uzbudljiva iznenađenja za gledaoce i nove sadržaje u jesenjoj šemi. Spremite se za sezonu punu noviteta, svežih ideja i nepredvidivih trenutaka koji će obeležiti ovu jesen. Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na Eon i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total Tv bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari