Nikola VranjkovićFoto: Nemanja Đorđević

Beogradski prednovogodišnji koncert kantautora Nikole Vranjkovića biće održan u utorak u Kombank dvorani. Za ovaj tradicionalno decembarski nastup, gotovo pa su rasprodate sve ulaznice.

„Ostalo je još malo karata, pa koga zanima neka požuri. Uslov za ulaz na koncert je posedovanje digitalnog zelenog sertifikata, a ko nema nikakav papir može o našem trošku, uz pokazanu kupljenu ulaznicu, da uradi brzi antigenski test u svim Aqualab laboratorijama 27. i 28. decembra, što traje samo par minuta“, objavio je Nikola na društvenim mrežama.

Karte se mogu nabaviti na blagajni dvorane i putem prodajne mreže Ticket.rs.

„Iz poznatih razloga prošle godine nismo mogli da odsviramo naš veliki prednovogodišnji koncert. Radujemo se novom susretu sa beogradskom publikom, prethodni koncert u Kombank dvorani bio je nezaboravan“, kaže Vranjković.

Prethodni nastup u Kombank dvorani zabeležen je na trostrukom albumu „Biološki minimum“ (Multimedia music) koji je Nikola Vranjković objavio krajem 2020. godine. U odnosu na taj nastup, postava benda doživela je jednu promenu, bas gitaru sada svira Miroslav Užarević Uža, nekadašnji član benda Goribor.

Ostatak benda je nepromenjen: osim Nikole, na bini Kombank dvorane pojaviće se bubnjar Vladan Božilović, Andrej Mladenović na perkusijama i gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Nikola Vranjković i njegov bend nastupaju u Beogradu posle uspešnih koncerta početkom decembra u Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari