„Wir halten das Tempo“ biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama, a 28. aprila 2013. i u Kombank areni. Za protekle dve godine bend je više od 1,3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, svojim spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta.

Rammstein mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija: obećavaju da će to biti jedno užareno leto. Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim Rammstein Greatest Hits, novi spektakl Rammsteina je olujno i snažno ponovno rođenje. Ulaznice po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara biće u prodaji od danas, 15. novembra, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Rammstein postoji još od 1994. godine, i od svog početka nastupaju u istom sastavu: Till Lindermann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature). Njihova karijera obeležena je brojnim kontroverzama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima, „ekscentričnih“ performansima našli u nevolji. Ali Rammstein je usmeren na dobru zabavu i dobru muziku. „A oni koji to ne razumeju, to u stvari i ne žele razumeti“ – izjavio je u jednom intervjuu frontmen benda Till Linderman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari