Novi spektakl kontroverznih Nemaca, benda Rammstein, stiže u Kombank arenu, u nedelju, 28. aprila. Masivna oprema dolazi u 21 šleperu i sedam autobusa, a momci iz benda stižu u Beograd na dan koncerta iz Italije.

Sa najavom nove turneje, Rammstein je već istakao da je novi spektakl njihovo olujno i snažno ponovno rođenje, a s tim u vezi, u Kombank arene čekaće vas sledeće: velika bina iz četiri dela koja se postavlja na jednom delu Arene, a zatim „roluje“ do pozicije za koncert, ogromni broj specijalnih efekata koji će činiti crveni dim, „vatrene“ komete, goruća žičana zavesa, plamene prskalice, srebrne i crvene rakete i mnogo toga… Za svoje potrebe dok su u Beogradu, Rammstein je zamolio za četiri prostorije za bend, jednu svlačionicu gde će biti smešteni kostimi i jednu za afterparty. Kao i prošli put, propusnice za žurku dobijaće fanovi tokom koncerta. Za uređenje ovih prostorija nema posebnih uslova sem jednog – da bude jednostavno i sa ukusom namešteno. O ishrani celokupnog tehničkog osoblja kao i benda, brinuće njihova lična ketering služba koja putuje sa turnejom. Pre izlaska na scenu pojedini članovi benda opuštaju se uz jogu, tako da će im na raspolaganju biti instruktor joge.

Pre Rammsteina kao podrška nastupiće DJ Joe Letz iz Combichrista. Joe prati Rammstein na celoj turneji izvodeći Rammstein DJ set i ekskluzivne remikse. Interesovanje za koncert je veliko, a ulaznice po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari