Akcioni triler Rebel Ridge na Netflix-u od gledalaca dobio 10 od 10 1Rebel Ridge, foto: Screenshot Youtube

Novi akcioni triler Rebel Ridge stigao je na Netflix 6. septembra i za samo dva dana popeo se na vrh liste najgledanijih naslova na Netflix.

Rebel Ridge na Netflixu je režirao i napisao Džeremi Solnije, režiser hvaljenih filmova Plava ruševina i Zelena soba. Glavnu ulogu tumači engleski glumac Aron Pjer, kojeg smo mogli da gledamo u serijama Britanija, Kripton i Podzemna železnica. Pjer je takođe pozajmio glas Mufasi u Diznijevom predstojećem filmu Mufasa: Kralj lavova.

O čemu je film Rebel Ridge?

Rebel Ridge prati bivšeg marinca Terija Ričmonda, koji biciklom putuje do malog grada Šelbi Springs da plati kauciju za svog rođaka Majka, koji je završio u zatvoru zbog posedovanja marihuane.
Teri je prikupio 36.000 dolara prodajom svog automobila i udela u restoranu u kojem je nekada radio.
Odlučio je da svoj teško zarađeni novac potroši na kauciju i kupovinu kamiona kako bi započeo novi posao sa svojim rođakom, piše Index.hr.
Ali na putu do Šelbi Springsa, korumpirani policajci su mu nepravedno oduzeli novac.
Pošto zakon nije na njegovoj strani, bivši marinac ulazi u rat protiv korupcije da bi spasio svog rođaka.
Pored Pjera, u filmu glume Don Džonson, Ana Sofija Rob, Dejvid Denman, Emori Koen, Stiv Zisis, Zane Džej, Dejna Li i Džejms Kromvel.

Serija je hit među kritičarima i publikom

Rebel Ridge je dobio pozitivne reakcije publike i profesionalnih kritičara. Na Rotten Tomatoesu, trenutno ima ocenu kritičara od 95 procenata i prosečnih gledalaca od 79 procenata.
„Upravo sam gledao Rebel Ridge. Po mom mišljenju zaslužuje 10/10“, napisao je jedan korisnik Ks.

„Rebel Ridge je impresivan triler obeležen ubedljivom predstavom Arona Pjera“, dodao je drugi.

„Malo sam uznemiren zbog kraja, ali sve što je dovelo do toga bilo je toliko napeto da Rebel Ridž jednostavno zaslužuje savršen rezultat“, dodao je treći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari