Bendovi Rebel Star i My Buddy Moose održaće koncert u subotu, 9. februara, od 21 sat u sali Amerikana Doma omladine. Posle godine u kojoj su objavili treći studijski album i (doziranih) promocija u regionu, internacionalni sastav Rebel Star vraća se onome što najbolje radi i najviše voli – sviranju uživo. Milan Glavaški i Rebel Star vas pozivaju na svoj prvi koncert u 2013. godini, na jedinstveno rokenrol veče u klubu DOB.

 „Rebeli“ ni ovoga puta nisu sami – te večeri u centru pažnje, pored njih, biće i „kauboji“ iz Rijeke, My Buddy Moose, kantri-rokeri koji takođe promovišu svoj novi album „Shine! Shine! Shine!“ (u produkciji Krisa Ekmana iz The Walkabouts). Nema relevantne godišnje liste u zemljama bivše Jugoslavije koja nije odala priznanje Rebel Star na fantastičnom albumu broj tri u izdanju Dancing Bear-a. Nema čoveka koji muziku voli i sluša, a da nije zapamtio bar refren „Anđela“ ili rif gitarske himne „Dah“ – dva zapažena singla sa albuma. Sada, uz novi hit „Zovem“ – za mnoge najlepšu pesmu na ploči, Rebel Star ponovo dolaze u Srbiju da „ostave srce na terenu“. Spremni su da sviraju pesme koje dugo nisu svirali, a ove nove zvučaće kako se od hitova i očekuje… Spremili su i poneku obradu, a, kao i uvek, imaće goste.

Pred koncert u DOB-u lider Rebel Star Milan Glavaški kaže: „Koncert 9. februara biće drugačiji od našeg poslednjeg nastupa u Beogradu (oktobar 2012) po tome što nemamo set-listu! Delimo binu sa fenomenalnim riječkim amerikana veteranima My Buddy Moose, stoga ćemo u „našem“ delu jednostavno pustiti da nas ponese atmosfera, a pesme će se već poređati. Planiramo i da sa MBM odsviramo nekoliko pesama zajedno, pa će to biti jedinstvena prilika da se ova dva benda nadopune, slično onome što smo radili na koncertu u Rijeci. Radujemo se nastupu, očekujemo odličan zvuk i zabavu.“ Koncert organizuju Pop depresija i Odličan hrčak. Karte su u prodaji na svim mestima Eventima, kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30) po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta i na vratima kluba cena ulaznice biće 600 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari