Beogradski Dom omladine od marta do maja ugostiće poznate svetske DJ zvezde zahvaljujući projektu „Red Bull Music Academy Radio Night suported by Vip“. Ova velika prolećna žurka počinje 13. marta nastupom Tiefschwarz (Gramophonedzie), potom nas u aprilu očekuje Adam Frilend, a za maj su rezervisani Hernan Kataneo, Sevdah Baby i Roni Size & Mc Dynamite.

Dolazak ovih didžejeva je ujedno način organizatora da Beogradu prikaže jedan mali deo muzičkog spektra Red Bull akademije, koja će ove godine organizovati i edukativne muzičke radionice. Red Bull akademija postoji već dvanaest godina, sa ciljem da afirmiše i podrži sve mlade ljude koji se bave muzikom. Ova akademija svake godine bira 60 polaznika iz celog sveta koji imaju mogućnost da se besplatno obučavaju i rade sa najvećim zvezdama iz sveta šou biznisa. Kandidatima iz Srbije takođe se pruža mogućnost da budu među tih 60 polaznika. Najbolje će po prijemu radova odabrati komisija sastavljena od renomiranih svetskih muzičara i producenata.

Potrebno je samo da zainteresovani popune obrazac koji mogu da nađu na zvaničnom sajtu Red Bulla, te potom i pošalju svoje autorsko delo u trajanju od trideset minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari