Festivala rege muzike – Reggae Serbia Fest, šesti po redu, biće odražan danas i sutra u Letnjoj bašti Doma omladine Pančevo. Ovogodišnji manifestacija nosi podnaslov „Made In Serbia“ , a želja organizatora je da se kroz dva festivalska dana predstave najaktuelniji, najznačajniji i najkvalitetniji bendovi, soundsystemi i selektori sa srpske rege scene.


„Reggae Serbia Fest“ je inspirisan sve većom popularnošću rege muzike čije poruke mira, ljubavi i tolerancije već decenijama ne gube na aktuelnosti. Oba dana festivala, program počinje u 18 sati i završava se u 2 sata iza ponoći. Na festivalu će između ostalih nastupiti: Irie FM, Kilo Kilo, Django Hi Fi, Zaa i Djans.

Kao prateći program festivala organizovana je prodajna izložba rukotvorina inspirisanih afro-rege motivima. Za posetioce koji dolaze van Pančeva obezbeđen je kamp koji je besplatan za sve koji kupe komplet karata za festival.

Karte se mogu kupiti u Malom klubu Doma omladine, Svetog Save 10, Pančevo, po pretprodajnoj ceni od 200 dinara po danu, odnosno 300 za komplet. Na ulazu će cena karte biti 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari