Nezavisna izdavačka kuća Moonlee Records sa ponosom najavljuje dugo očekivani drugi album beogradskog bend Repetitor, nazvan „Dobrodošli na okean“, koji će izaći 29. novembra CD-u i vinilu, te kao besplatan download. U nadi da će to olakšati čekanje do izlaska albuma, Repetitor i Moonlee Records nude prvi singl sa novog albuma „U pravom trenutku“, koji se možete preslušati i daunloudovati na Moonlee Bandcampu.

 Prvi singl je propraćen i video-spotom, za koji su se pobrinuli Miodrag Cicović (režija, montaža) i Ivan Todorovski (kamera), a posebne zahvale idu beogradskom studiju Digimedia. Video-spot se može pogledati na kanalima Youtube ili Vimeo.

U poslednjih nekoliko godina, malo koji mladi rokerski bend sa ovih prostora privukao je toliko pažnje koliko Repetitor, beogradska postpank senzacija, koja je sa odličnim debijem „Sve što vidim je prvi put“ (Odličan Hrčak, 2008), te pogotovo svojim energičnim koncertnim nastupima osvojila srca velikog broja fanova i muzičkih entuzijasta. Novi album „Dobrodošli na okean“ prikazuje bend u još energičnijem, oštrijem i zrelijem izdanju. Izlazak novog albuma će biti popraćen brojnim koncertima – tako da će se Repetitor tokom decembra uputiti na kraću turneju po Holandiji, iza koje sledi i veći broj koncerata po Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Datumi koncerata u decembru su: 4. Leiden, SUB071 (NL), 5. Utrecht, ACU (NL), 6. Eindhoven, PopEi (NL), 7. Amsterdam, Occii (NL), 8. Groningen, Lepel Concerts (NL), 14. Ljubljana, Gala Hala (SI), 15. Novo Mesto, Lokal Patriot (SI), 20. Zagreb, Mochvara (HR), 21. Škofja Loka, Rdeča Ostriga (SI) i 22. Celje, Kino Metropol (SI).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari