Rijana je najveći digitalni izvođač svih vremena, kada je reč o prodaji pesama preko neta. Ona je pobedila Lejdi Gagu, Eminema i Keti Peri, i osvojila titulu sa 47,5 miliona digitalnih daunlouda koje je zabeležila u svojoj karijeri.

Na drugom mestu ove liste su The Black Eyed Peas sa 42,4 miliona, dok je Eminem treći sa 42,2. Lejdi Gaga je četvrta sa 42 miliona, Tejlor Svift peta sa 41,8, a Keti Peri šesta sa 37,6. U prvih deset su i Lil Vejn (36,7 miliona) na sedmom, Bijonse (30,2) na osmom kao i Kanje Vest (30,2), dok je deseta Britni Spirs (28,6). Interesantno je da Rijana dobro prolazi poređenje sa drugima na internetu, pošto je nedavno proglašena osobom o kojoj se najviše pričalo na Fejsbuku tokom 2011. godine. U tom izboru ona je pobedila Boba Marlija i Avril Lavinj.

Hit „Umbrella“ doneo autoru 15 miliona dolara

Njujork – The Dream (pravo ime mu je Terijus Jangdejl Neš) je otkrio da je pisanje Rijaninog internacionalnog hita „Umbrella“ njemu donelo zaradu od 15 miliona dolara, na ime tantijema. On je u intervjuu za BBC1 potvrdio i da je svojoj bivšoj supruzi Kristini Miliona dao prava na pesmu „Baby“ koju izvodi Džastin Biber. „Samo pokušavam da platim račune. Imam dete, staru ženu, novu ženu… radim na trećoj, pa moram da poplaćam sve te račune“, našalio se The Dream.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari