rod stjuartFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ser Rod Stjuart sledeće godine trebalo bi da napuni 80 godina i tim povodom je otvoreno pričao o smrti i svom svakodnevnom životu.

Rod Stjuart navodi da su mu „dani odbrojani“, ali je odlučan da ostatak života živi punim plućima, prenosi N1.

Rod se u životu suočavao sa stalnim zdravstvenim problemima. Još 2019. godine, zvezda je govorila o borbi protiv raka prostate sa kojim se borio tri godine.

Pre toga, 2000. godine dijagnostikovan mu je rak štitne žlezde i morao je na operaciju da ukloni tumor.

Rod Stjuart je u maju ove godine održao sjajan koncert u Beogradu

Sada, zvezda kaže da se nada da će živeti bar još 15 godina. Priznaje da više nema snage kao nekad da „drži korak“ sa rokenrol načinom života kao što je to mogao nekada.

„Svestan sam da su mi dani odbrojani, ali se ne bojim. Svi moramo da odemo u nekom trenutku, tako da smo svi u istom košu. Uživaću ovih poslednjih nekoliko godina, koliko mogu, kažem nekoliko – verovatno još 15. Mogu to lako, mogu druže“, rekao je Stjuart.

On je priznao i da se ne oseća kako se osećao davnih 70-ih i 80-ih.

„Ne mogu da ostanem budan cele noći, da se napijem i poludim i da još imam glas. Sada moram da čuvam svoj glas pre i posle svakog nastupa“, dodao je muzičar.

Rod je priznao i da sada „više pazi na svoje zdravlje“.

„Sada sam svesniji svog zdravlja nego ranije. Pomalo sam hipohondar. Mislim da bi posebno muškarci trebalo koriste sve prednosti medicinske nauku koja postoji“, rekao je Stjuart za Mirror.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari