Rundek Cargo Trio u okviru jesenje turneje po Srbiji održaće 17. novembra u Beogradu nesvakidašnji koncert na kome će publika biti smeštena zajedno sa bendom na bini velike dvorane Sava centra. „Za razliku od koncerata na kojima je publika negdje daleko, u prostoru koji je velik i značajan, a mi na toj širokoj crnoj sceni kao u prevelikom stanu, ovdje možemo pozvati publiku k nama, ispuniti taj prevelik stan prijateljima i napraviti gala žurku“, objašnjava Darko Rundek.

 Na koncertu u Sava centru publika će sedeti isključivo na bini, tako da mesta u dvorani, na parteru i na balkonu, neće biti prodavana. Ograničen broj od 700 ulaznica po ceni od 1.800 dinara od danas (četvrtak) je u prodaji na blagajni Sava centra, u prodavnici „Jugoton „(Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline.

Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraće i 15. novembra u novosadskom Quarteru, 16. novembra u Pozorištu u Bečeju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Pančeva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica. Darko Rundek, frontmen zagrebačkog benda Haustor, koji je iza sebe ostavio niz uticajnih albuma poput „Trećeg svijeta“ (1983), otisnuo se devedesetih u izuzetno uspešnu samostalnu karijeru objavivši niz danas kultnih albuma – „Apokalipso“ (1997), „U širokom svijetu“ (2000), i uz pratnju mnogoljudnog Cargo orkestra „Ruke“ (2002) i „Mhm a-ha oh yeah da-da“ (2006). U jednom trenutku u želji da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, Rundek se uz Isabel i Ducu iz Cargo orkestra otisnuo u novu muzičku pustolovinu zvanu Rundek Cargo Trio, koji je na CD-u objavio svoj prvi album „Plavi avion“ (2010). Sa albuma spotovi su bili „Indijanska“ i „Sanjala si da si sretna“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari