„Sada zvanično živimo u drugom svetu“: Snup Dog se odrekao marihuane 1Foto: Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svetu repa/hip-hopa ne postoji jača asocijacija od Snup Doga (Snoop Dogg) i marihuane, zato je i nesvakidašnji šok usledio kada je poznati reper na svom Instagramu i X (Tviter) objavio da prestaje da je konzumira.

„Posle dugog razmišljanja i razgovora sa svojom porodicom, objavljujem da prestajem da pušim (marihuanu). Molim vas poštujte moju privatnost u ovom trenutku“, glasi Snupova objava, koja je ubrzo postala viralna.

Nju je u toku od 18 sati više od 3,2 miliona ljudi lajkovalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Kako prenosi Muzika.hr, Pouia (Pouya), jedan od pionira underground rep scene u Majamiju, napisao je da „sada zvanično živimo u drugom svetu“.

Zbog iznenadnosti objave, mnogi fanovi su počeli da se pitaju da li su Snoop Dogovi društveni mediji hakovani. S druge strane, neki fanovi su napisali da je Snup Dogova objava više nego očigledan znak svim ostalim pušačima.

„Ako Snup prestane, onda je to prilično dobra poruka drugim pušačima“, komentarisali su. Micro TDH, jedan od najpoznatijih repera Venecuele i latino sveta uopšte, napisao je u komentarima da je „nepušenje“ novo pušenje.

Veliki broj obožavalaca čestitao je Snupu na ovom „izuzetno hrabrom podvigu“.

Snup je bio zagovornik marihuane pre nego što se njena upotreba pomerila ka mejnstrimu.

Zbog nje je Snup Dog više puta hapšen u karijeri, a od 2015. godine pao je u preduzetničke vode. Tada je počeo da ulaže u Eaze, američki start-ap koji isporučuje medicinski kanabis do kućnih pragova. Iste godine je osnovao kompaniju koja se bavi prodajom proizvoda od kanabisa, Leafs by Snoop. Iste godine je pokrenuo veb stranicu Meri Džejn koja se bavi uglavnom vestima iz sveta marihuane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari