Sajsi MC nakon Brajinih uvreda: „Ako želi da priča o nečemu, trebalo bi da se informiše“

Ostavite komentar


  1. Za ovu nazovi pevacicu Sajsi MS sam sada prvi put cuo sto pokazuje koliko je bitna i poznata a za Braju koji je vrlo poznat i zasluzuje postovanje jesam.Braja je u pravu da je glasanje zirija bilo diskutabilno.Izbor pesme za Evroviziju je bio naivno smesan,Organizacija losa jer je za nju bila zaduzena RTS televizija koja u svemu kasni i jos je u proslom veku.Voditelji zasluzuju pohvale a voditeljke pod hitno zamenu pogotovo voditeljka u green roomu koja nije dorasla muzickom dogadjaju.Pobednicka numera ne zasluzuje da ide na Evroviziju ni po kakvom osnovu.Kada je Marija Serifovic pobedila glasala je samo publika i zahvaljjjuci tome i jos necim je i pobedila.Posvecuje joj se paznja koju ne zasluzuje.Da u ziriju budu nekompetentne osobe i kada su se birale muzicke numere i prilikom finalne veceri je pun promasaj.Pogotovo Sajsi MC je los izbor u ziriju.Sve u svemu katastrofa.

  2. SajSi, strašno, pa baš 0 bodova, nemoguće, neverovatno….na yu tubu Anđela ima 6 puta više pregleda od svih ostalih kandidata, pa to nešto govori, čak su ljudima sumljive i SMS poruke, tj da nije kao u Americi glasaš za Trampa, a poruke se kače Bajdenu.
    Veoma ružno i providno.

  3. Broj pregleda neke pesme ne pokazuje nuzno i kvalitet iste.Svake godine ista prica.Ovo je samo dokaz koliko je Srbija na niskom nivou svesti.

  4. Prvi out cujem za doticnu koja je nasla za shodno da Breskvici da 0 poena.Kako je bre nije sramota i stid od Naroda,kad vec nije od same sebe.
    Ona je jedna velika o.
    A Breskvica je skroz okej

  5. Poslušajte njenu pesmu „ringe ringe jaja“ . Umetnost na visikom nivou??? I ta pesma je kvalifikovala da bude član žirija.

  6. Sajsi, zamisli molim te to nazovi ime pa i umetnicko dovoljno govori o ozbiljnosti zirija.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.