Engleski pevač grčkog porekla Džordž Majkl (rođen kao Giorgos Kirjakos Panajotou) odbacio je mogućnost da u trendu okupljanja starih bendova u XXI veku ponovo ujedini grupu Vem (Wham). Majkl smatra da je nemoguće posle 20 godina ponovo okupiti bilo koji bend.


– Vem je značio biti mlad, imati buran život… Ne možete ponovo, posle toliko godina, stvoriti istu mladalačku energiju koju je grupa imala. Endrju Ridglej (uz Majkla glavni kompozitor i tekstopisac u Vemu – prim. aut.) i ja smo i dalje veliki prijatelji. Ipak, plašim se da u svakom slučaju nećemo ponovo biti zajedno u Vemu. Oko toga se čak obojica slažemo. Trenutno sam sam sebi dovoljan, ne treba mi niko i zbog toga se dobro osećam – izjavio je Džordž Majkl.

Pop pevač je međutim i po razlazu Vema nastavio da na svojim koncertima izvodi numere koje je napisao za nekadašnji bend.

– To su sjajne pesme i šteta je pustiti ih u zaborav. Numeru „Wake Me Up Before You Go-Go“ nisam izvodio dugo godina pošto nije moja. Ipak, kada pogledam unazad mnoge stvari bih sada u pogledu Vema, ali i sebe, drugačije uradio. Nisam baš morao da imam onakvo prstenje u ušima, a ne sviđa mi se ni frizura. Ne bih sada želeo da budem onaj ja od pre 20 godina – zaključio je Majkl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari