Šarliz Teron porekla da je imala lošu plastičnu operaciju: Ja samo starim 1Šarliz Teron, Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

 

Šarliz Teron osporila je komentare koje dobija na račun svog izgleda, porekla da je imala lošu plastičnu operaciju i objasnila da je to samo prirodan proces starenja.

U nedavnom intervjuu za magazine Allure, Šarliz Teron je rekla: „Moje lice se menja i sviđa mi se što se ono menja i stari“.

Kaže da ljudi misle da je imala fejslift: „Svi kažu ’Šta je to uradila licu?’ a ja kažem ’Je*ote, samo starim’. To ne znači da sam imala lošu plastičnu operaciju. To je prosto ono što se dešava“.

Oskarovka promoviše novi Dior miris pod nazivom L’Or de J’Adore, koja se reklamira kao nova verzija njihovog klasičnog mirisa J’Adore.

Kao neko ko je njihovo zaštitno lice više od dvadeset godina, Teron je zahvalna na tome, ali ističe kako se proces starenja kod muškaraca tretira drugačije nego kod žena: „Oduvek sam imala problem sa tim što muškarci stare kao vino a žene kao ubrani cvet“.

Dodala je i: „Mrzim taj koncept i želim da se borim protiv njega, ali mislim da žene žele da stare na način koji im deluje prirodno. Mislim da moramo da budemo malo više empatični prema tome kako svi prolazimo kroz taj proces. Moj put gledanja svog lica na bilbordima mi je trenutno vrlo smešan“.

Izvor: CNN

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari