Savršen spoj muzike i planine: Završeno prvo veče Mountain Music Festa 1Foto: MMF Promo

Deveto izdanje Mountain Music Festa, koji se tradicionalno održava na prostoru Divčibare ski resorta, počelo je sinoć, 2. avgusta, sjajnim muzičkim nastupima, uz još bolju atmosferu i nikad brojniju publiku.

Prvo veče laganim nastupom otvorila je grupa Kruz Roudi, a nakon ovog indie rok tria, na scenu su stupili momci čiji su nastupi postali prava senzacija i za čije se koncerte traži karta više – Svemirko.

Aplauzima i ovacijama publika je dočekala legendarne Partibrejkerse, a žurka se nastavila uz crnogorski hip-hop duo Who See.

Prvo veče festivala, zajedno sa 4000 ljubitelja planine i muzike, zatvorio je čuveni pevač i tekstopisac grupe Hladno pivo, Mile Kekin.

Po prvi put, sa najmlađe bina Breza, uvodne večeri MMF-a začuo se elektronski zvuk Ane Uzelac, Doo-a, Nikole Vemića i Marka Milosavljevića, uz koji su posetioci đuskali do pola sata posle ponoći.

U subotu, 3. avgusta, muzički, ali i preko 20 dodatnih edukativnih, sportskih, kreativnih i avanturističkih sadržaja počinju u podne časova.

Drugi dan MMF-a obeležiće Artan Lili, Neno Belan, Zoster, Vojko V i Mortal Kombat, a za dobar elektronski zvuk biće zaduženi momci iz White City Soul-a, Silky, Marquez, Peppe i Afrofox, DJ Shomii.

Na bini Breza 3. avgusta smenjivaće se Zigi Meknil, Kori VIlkoks, nakon kojih će ekipa DJ-eva iz Beograda, Danilo Kas b2b Sergej Krstić, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije puštati sve do 00.30.

Festival traje do nedelje, 4. avgusta, kada će ovogodišnje izdanje Mountain Music Festa zatvoriti na Vinilu Crni Dule, Timbe, DJ Iron, a na Brezi Osamdesete, Yugowav i Funkier.

Karte se i dalje mogu kupiti na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari