Saznali smo kada počinje nova sezona IDJShow-a na TV Nova 1Foto: Milena Popović

 

Nakon fenomenalne druge sezone koja je zabeležila izuzetnu gledanost i vrtoglavi uspeh na digitalnim kanalima, najpopularnije digitalno muzičko takmičenje u regionu IDJShow počinje svoju treću sezonu na TV Nova 20. septembra u 21:30h.

Pred nama je tri meseca spektakla u kom će mladi pevači iz regiona pokazati svoj talenat, a IDJCoach-evi će, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere. I ove godine, stručni žiri tj. IDJCoachevi koji će pomoći mladim talentima da kreiraju svoj zvezdani put biće najpopularnije muzičke zvezde iz regiona Nataša Bekvalac, Relja Popović i višestruko nagrađivani muzički producent Darko Dimitrov.

„Želimo nekoga ko će dati sve od sebe da iskoristi ovu priliku“, rekla je Nataša, a Darko je istakao da za svoj tim traži pobednički duh i dodao: „Jedva čekam da se ježimo kao što smo se ježili prošle sezone.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJShow (@idjshow)

Relja je jasno i glasno poručio: „Želim da ove sezone budemo veći i bolji od bilo čega do sada. Jedva čekam da počnemo, spremite se za spektakl!“

Ovaj takmičarski šou jedinstven je po tome što pevači postaju zvezde već u toku takmičenja, kada razvijaju i svoje digitalne platforme, čime dobijaju priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Protekla sezona, u kojoj je pobedu i IDJCoin vredan čak 124.480 evra odnela Đana Smajo, ostvarila je fantastične rezultate i pobrala ogromne simpatije publike. Cela sezona propraćena je visokim televizijskim rejtinzima, imajući u vidu da je TV Nova nekoliko puta bila najgledanija televizija u Srbiji u terminu emitovanja IDJShow-a, kao i ogromnim brojem gledalaca na IDJVideos YouTube kanalu i pregleda snimaka na društvenim mrežama i brojnim pozitivnim komentarima publike.

TV Nova i IDJShow nastavljaju da pomeraju granice emitovanje zabavnog programa i zajednički pružaju podršku mlađim generacijama, omogućavajući im prostor da pokažu i razviju svoje talente. Ne propustite novu sezonu najuzbudljivijeg muzičkog takmičenja, od 20. septembra svakog petka ekskluzivno na Novoj, prenosi idjtv.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari