Serija "Prijatelji" danas ponovo na malim ekranima (VIDEO) 1Foto: Screenshot/YouTube/HBO Max

Fantastična šestorka koja je osvojila ceo svet ovog meseca obradovaće nas novom epizodom. Naime, danas se emituje nova epizoda poznatog sitkoma „Prijatelji“, koja će biti emitovana na kanalu HBO Max.

Postava glavnih glumaca se ne menja – ponovo ćemo videti na okupu Dženifer Aniston, Met LeBlanka, Kortni Koks, Metju Perija, Lisu Kudrou i Dejvid Švimera.

Osim glavne šestorke, poznate ličnosti kao što su Lejdi Gaga, Džastin Biber i Kara Delavinj biće gosti ovog okupljanja. Poznati model Kara Delavinj na sceni će se pojaviti u haljini koju je Rejčel nosila kao deveruša na venčanju svog bivšeg verenika.

Scenaristi nisu zaboravili ni sporedne likove koje su fanovi ove serije voleli, samim tim ekipi će se pridružiti i Dženis koju igra Megi Viler, kao i Rejčelinu sestru koju tumači Riz Viterspun i Ganter kog tumači Džejms Majkl Tajler.

U novoj epizodi prisetićemo se najsmešnijih momenata, a videćemo i rekreirane scene ove serije, koje će biti jako zanimljive s obzirom na to da je poslednja epizoda snimljena pre 17 godina. 

Nisu samo fanovi srećni zbog ponovnog okupljanja – glavni glumci su jako uzbuđeni, a svoju sreću podelili su na svojim društvenim platformama.

“Da li možemo da budemo više uzbuđeni?”, napisala je Dženifer Aniston na svom Instagram profilu.

Sa sigurnošću možemo da kažemo da će nova epizoda biti jako emotivna, a to su potvrdili i glumci ove serije.

“Snimanje serije je bio izvanredan period. Postali smo najbolji prijatelji”, rekli su glumci ove serije u trejleru koji je objavljen na Youtube kanalu HBO Max.

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ

U zvaničnom saopštenju piše da će se okupljanje dogoditi na kanalu HBO Max, a navedeno je da će se u novoj epizodi diskutovati od samog kastinga pa do toga „da li su Ros i Rejčel stvarno bili na pauzi“. 

Na humoristički način, glumci su odgovarali na najzanimljivija pitanja, a i otkrivali tajne i anegdote koje fanovi nisu znali o seriji.

„Kortni Koks je bilo jako teško da nauči Monikine replike“, otkriveno je u trejleru za novu epizodu serije „Prijatelji“.

Serija Prijatelji emitovana je od 1994. do 2004. godine i dostigla je veliku popularnost. Iako je prošlo 17 godina od emitovanja poslednje epizode, glavni glumci i dalje gaje podjednaku ljubav prema ovoj seriji, a fanovi su posle skoro dve decenije dočekali okupljanje u kafiću Central Perk gde će šest prijatelja, koje je zavoleo ceo svet, ponovo popiti kafu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari