Hrvatska pop zvezda Severina Vučković održala je preksinoć koncert na „Šljivijadi“ u Blacu pred nekoliko desetina hiljada ljudi. Praćena svojim bendom i usklicima „Seve, mi te volimo“, ona je u skoro dvosatnom nastupu izvela najveće hitove kao i obrade Bijelog dugmeta i Zdravka Čolića. Pre Severine, koncert u Blacu imala je beogradska pevačica Ivana Jordan.

Severina je u Blace stigla sat i po uoči koncerta koji je počeo tačno u 23 sata, izjavivši da je „znala gde dolazi, i da joj je ovde lepo“. Na pitanje Danasa da li voli šljivovicu, ona je rekla da joj to nije omiljeno piće, ali da je probala.

Predsednik opštine Blace Nebojša Milosavljević rekao je da je nastup Severine na „Festivalu šljiva“ pokušaj da se skrene pažnja na ovu malu opštinu i njene potencijale. Severinin nastup finansirali su lokalni privrednici, a kako nezvanično saznajemo, Vučkovićeva je za koncert dobila 15.000 evra. Odmah posle nastupa, hrvatska pevačica je sela u džip i otputovala u Beograd. Reportažu o koncertu Severine na „Šljivijadi“ čitajte u sutrašnjem broju Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari