Severina na prvom koncertu nakon odluke da se starateljstvo nad njenim sinom vrati ocu: Suze uz pesmu Rođeno moje i poruka svima 1Foto: Printscreen/Youtube

Sverina se sinoć rasplakala tokom izvođenja pesme Rođeno moje na koncertu na Jahorini. Ona se slomila izvodeći pesmu koju je posvetila svom sinu Aleksandru, a publika i neni prateći vokali nastavili su da pevaju,prenosi  Index. hr.

Severina Vučković je sinoć održala prvi koncert otkako je objavljeno da je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu iz jula 2021. pa je starateljstvo nad njenim sinom vraćeno Milanu Popoviću, prenosi Klix.ba.

Severina je govorom otvorila koncertnu sezonu na Jahorini. Zahvalila se svojoj publici koji joj daju snagu u teškim vremenima.
– Kako bi predsjednik Vrhovnog suda rekao ‘Meni velikoj i moćnoj‘. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću, kazala je Severina referirajući se na izjavu suca Radovana Dobronića koji je za pjevačicu rekao da se ne može shvaćati kao „mala i nemoćna ženica“.
Koncert je započela hitom „Italiana“, navodi Jutranji list.

Severina se juče obratila pratiteljima na Instagramu pre puta u Sarajevo.

„Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi ‘naši dečki‘ bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga“, rekla je Severina na snimci te za kraj poručila: „I‘ll be back“, (Vratit ću se), popularnu frazu koju izgovara Arnold Švarceneger u Terminatoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari