Popularni škotski DJ tandem Silicone Soul nastupiće danas na velikoj žurki u beogradskoj hali Beko (Bulevar vojvode Bojovića 6, preko puta Zoološkog vrta). Duo koji čine Grejem Ridi i Kreg Morison ima kultni status kod ovdašnje publike, a ovog puta dolaze povodom proslave 20 godina rada prestižne izdavačke kuće „Soma Records“ iz Glazgova.

Domaću podršku pružiće legendarni novosadski DJ Fakir (Noise Destruction) i beogradski DJ Bokee (Kinetic Vibe). Veliki jubilej svetske elektronske scene obeležen je nedavno i aktuelnim „boks-set“ izdanjem „Soma Records: 20 Years“ koji čine tri kompilacijska albuma, od kojih je jedan i studijski miks koji su za ovu priliku uradili upravo Silicone Soul.

„Da budemo iskreni, bilo je to krajne zahtevno, staviti celih 20 godina muzike u 80 minuta. To je istinska privilegija i čast kada nam jedna prava institucija, kakva je Soma, traži da obeležimo njen muzički katalog koji je takvog kvaliteta“, izjavili su nedavno popularni „Silikonci“. Ulaznice se prodaju po ceni od 700 dinara u Bilet centru na Trgu republike, te u prodajnim mrežama Card servisa i Eventima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari