“Škrtice” predstavile debi album 1Foto: Wood i Jova…Hajlovic

Supergrupa Škrtice u petak uveče održala je koncert u ispunjenoj „Amerikani“ Doma omladine Beograda, gde je publika dobila obećano „grejanje na emociji i energiji“, kako je bio najavljivao frontmen Zoran Kostić-Cane.

Koncertno promovišući debi album „Škrtice“ (Lampshade Media 2016), Cane, gitaristi Boris Mladenović i Vladimir Kolarić, basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković, protresli su dvoranu efektnim, skoro jednoipočasovnim setom, koji je otvoren sa „Mudrolijama“.

Cane je kratko poručio: „Dobrodošli u škrtičnjak“, a bend je tokom večeri moćno i raspoloženo zakotrljao „Amerikanom“, uz podršku raspevane mase, „Paranormalno“, „Kulise“, „Vreme“… Škrtice su tokom koncerta raspalile i “Zaborava nema”, “Moja ljubav je teška”… a posle završne “Tik tak”, bend se na bučne pozive publike vratio na zasluženi bis. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YHAXrb_Ep4w]

Cane je potom još jednom, sada definitivno, „odjavio“ bend, i to na specifičan način – svakom članu dodat je „prefiks“ Škrti. 

Da ih publika dobro zagrejana dočeka, svojski se potrudio Slonz. Šabački ljuti alternativci su tokom polučasovnog seta dali sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu, ujedno najavivši i skorašnju promociju svog prvog izdanja. 

“Škrtice” predstavile debi album 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari