Jedna od najaktivnijih beogradskih rep grupa THC la Familija, obeležiće deset godina postojanja zajedno sa svojim fanovima na koncertu u petak, 17. maja od 21 sat u Klubu Doma omladine.

 Prvi album bend je objavio 2007. godine pod nazivom „THC la Familija 1“, a drugi, „Majmun idzuo“ (2009) je od strane kritike i hip-hop publike proglašen ne samo za najbolji rep album te godine, već i za retko zaokruženo ostvarenje koje je grupi THC la Familija donelo i epitet predvodnika poslednje generacije domaće rep scene.

THC la Familija su poznati po energičnim i kvalitetnim živim nastupima, a upravo takav će biti i predstojeći koncert u DOB-u: „U Domu omladine ćemo prirediti hronologiju THCF-a od prvih pesama snimljenih kod Ludog u studiju na gajbi, preko prijatelja i ljudi koji su pomogli da THCF bude danas ovo što jeste i gostiju koji će nastupati zajedno sa nama, a to su Žobla 22, Marlon Brutal, Timbe, Vip, Smoke Mardeljano, Triumph, do jedne sjajne atmosfere. Upravo smo u Klubu DOB-a imali prvi nastup, te smo i sada izabrali ovaj prostor. Jako smo vezani za njega. Biće to koncert za pamćenje“, kažu Stefan i Borko. Novo izdanje THCF planiraju da objave na zimu, ako sve bude teklo po planu: „Ima snimljenog materijala, ali to je samo početak. Pored albuma, pripremamo i dve jako zanimljive stvari koje rep scena još nije videla, ali o tome ne smemo da pričamo.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari