Zbog brojnih pitanja fanova pristiglih na adresu Kombank arene, organizatori obaveštavaju javnost da će koncert benda Slayer biti održan kao što je ranije najavljeno, 25. juna. Bend u izmenjenom sastavu nastupa već dve godine, od momenta kada je Džefu Hanemanu otkrivena bolest.

Evropska turneja benda neće biti dovođena u pitanje, što su Tom Araja i Keri King zvanično potvrdili na sajtu: „Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Džefa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo svi zajedno praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Džefa. „Vidimo se!“ Najveća imena svetske metal scene, na nedavno održanoj „Revolver Golden Gods“ dodeli nagrada, odali su počast Džefu Hanemanu minutom buke. Tom prilikom snimljen je i video gde su mnogi podelili svoje utiske o poznanstvu sa legendarnim osnivačem i gitaristom Slayera.

Slayer, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova današnjice, prvi put će nastupiti u Beogradu upravo u Kombank areni 25. juna. Kao predgrupa nastupiće bend Newsted, bivšeg basiste grupe Metallica – Džejsona Njusteda. Do 2. juna ulaznice će biti 1.900 dinara, a zatim do datuma koncerta po ceni od 2.200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari