Jelen top 10 turneja je ovog vikenda nastavljena u Somboru, gde je oko 1.200 ljubitelja rokenrola posetilo atrijum velelepne Gradske kuće, jedno od najlepših mesta za koncert na otvorenom. Koncert u Somboru je počeo u najavljeno vreme, i tačno u 20 časova sa scene su se začule melodije novosadske grupe Šinobusi koja je dobro zagrejala publiku veselim vojvođanskim duhom kojim zrače sa scene. Potom je usledio nastup energičnih Bjesova.

Zoran Marinković – Marinko je sa svojim bendom pred Somborcima izveo šou koji je mnoge ostavio bez daha. Najmlađi sastav među bendovima koji su nastupili u Somboru, grupa Hypnotized, dobro je „otprašila“ repertoar sa svog albuma prvenca „Big Natural“.

Električni orgazam je u Sombor stigao tik pred svoj nastup i za brojnu publiku u atrijumu gradske kuće priredio klasični r’n’r spektakl. Pored hitova „Krokodili dolaze“, „Nebo“ i „Zlatni papagaj“, pesama zahvaljujući kojima imaju status kultnog sastava, članovi Električnog orgazma su za sve prisutne izveli i nekoliko novih pesama sa aktuelnog albuma „To što vidiš, to i jeste“ koji je nedavno objavljen i u deluks verziji. Somborska publika je sjajno reagovala i na nastupe grupa Darkwood Dub i Kanda, Kodža i Nebojša kojima je zatvoren četvrti u nizu koncerata u okviru Jelen top 10 turneje, najvećeg putujućeg rok spektakla u zemlji. Rok maraton koji je za Somborce pripremio tim Jelen top 10 turneje, prema rečima publike koja se uporno „borila“ za mesto u prvim redovima, bio je odličan. Vremenske prilike su bile skoro savršene za koncert pod vedrim nebom, bendovi raspoloženi da daju svoj maksimum, što je rezultiralo sjajnom atmosferom koja je tokom cele večeri bila na najvišem nivou.

Sledeća rokenrol stanica je Požega

Jelen top 10 turneja se nastavlja – sledećeg petka, 4. maja, stiže u Požegu. Publika u Sportskoj hali će na još jednom besplatnom koncertu biti u prilici da vidi nastupe grupa Block Out, Sharks Snakes and Planes, Obojeni program, Bjesovi, Darkwood Dub i Kanda Kodža i Nebojša. Tačne informacije o terminima predstojećih koncerata, mestima, izvođačima Jelen top 10 turneje, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com/ i http://www.facebook.com/jelentop10

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari