Spektakl: Tom Kruz će skočiti s padobranom i tako zatvoriti Olimpijske igre u Parizu? 1Foto : BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac će u videu avionom nositi zastavu od Francuske do Kalifornije te će skočiti padobranom niz kultni znak Holivuda, pišu američki mediji.

Tom Kruz (62) najverojatnije će zatvoriti Olimpijske igre u Parizu.

Poznati glumac će se navodno za kraj ovogodišnjeg spektakla padobranom spustiti na znak Holivuda u Los Anđelesu, koji će 2028. godine biti domaćin Olimpijskih igara, piše TMZ.

Glumac je svoju vratolomiju navodno snimio još u martu, a izvor za strane medije je rekao kako niko nije pretpostavio da bi to moglo biti povezano s Olimpijskim igrama.

Navodno snimak prikazuje glumca kako putuje avionom noseći zastavu od Francuske do Kalifornije a sve završava njegovim skokom padobranom niz kultni znak Holivuda.

Kruz je poznat po tome da većinu opasnih vratolomija na snimanjima filmova izvodi sam bez pomoći kaskadera.

Kako pišu američki mediji, iza ovog projekta stoji produkcijska kuća ‘Fulwell 73‘, a njihova namera je da obeleže primopredaju s Los Anđelesom u kombinaciji s atrakcijama koje će se održavati uživo.

Kruz je još 2004. godine uoči letnjih Olimpijskih igara u Atini pomogao u nošenju baklje kroz Los Anđeles, podseća Jutarnji list.

Glumac je poznat po sportskoj disciplini koja ga drži u izvanrednoj formi.

Ranije je za Men‘s Health otkrio šta sve radi da bi bio fit.
– Vožnja kajakom, mačevanje, traka za trčanje, utezi, planinarenje… Nema šta ne radim – rekao je između ostalog Tom Kruz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari