Pesma „Beskućnik“, koju su snimili bend Ničim izazvan i Darko Rundek a koja se nalazi na njihovom nedavno objavljenom drugom studijskom albumu pod nazivom „Odlaziš?“, od danas ima i video-podršku.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 „Priča o uspešnom, modernom a ipak nesrećnom čoveku je konačno dobila i svoj video. Sjajno smo se zabavili na snimanju a spot je sniman na više lokacija u Beogradu uz pomoć naših drugara iz BIM produkcije i GoProShop-a Manhattan“, izjavili su članovi benda Ničim izazvan. Video možete pogledati na linku youtube.com/watch?v=3S0C6alj58w.

Tokom zajedničkih nastupa benda i Darkovog Cargo Trija na nekoliko letnjih festivala dogovorena je ova vrlo zanimljiva saradnja do koje je moralo da dođe. „Rad sa tako velikim imenom i velikanom umetnosti na našim prostorima je ogromno iskustvo i još veća čast“, kažu članovi benda i dodaju: „Darkov glas i pevanje su oplemenili pesmu. Iako smo mi od samog nastanka pesme i planirali Darkovo učešće u njoj, ipak bi se moglo bi se reći da je pesma ispala i bolja nego što smo očekivali“.

Album „Odlaziš?“ u izdanju Lampshade Media čini jedanaest pesama od kojih su četiri već plasirane kao singlovi. S obzirom da su pesme sa drugog albuma nastajale u istom periodu kada i pesme sa prvog albuma, stil je ostao nepromenjen. „Odlaziš?“ možete preslušati na Deezeru: deezer.com/album/11815430.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari