U prepunoj sali pozorišta Atelje 212 održana je tradicionalna revija modne kuće St. George za sezonu jesen/zima 2015/2016, kojom su ujedno završeni i dani mode Select Fashion Days u organizaciji modne agencije Select. Modna kuća St. George odavno umesto klasičnim revijama nove kolekcije predstavlja teatarsko modnim događajima, pa je tako bilo i ovog puta. Publiku je pozdravio upravnik Ateljea 212 Branimir Brstina, a nastupili su glumci Ateljea 212 Nenad Ćirić i Jelena Petrović.

St. George je predstavio dečju kolekciju kreatorke Ivane Ličine i kolekciju trikotaže Vladimira Stojanovića. Naglasak najnovije kolekcije St. Georga je na modnim dodacima – asesoarima.

Dečju kolekciju kreatorke Ivane Ličine pod nazivom „Candy“ čine veseli i razigrani odevni predmeti i asesoari, izrađeni u jarkim bojama, od plemenitih materijala: kašmira, pamuka i vune. Inspirisana je bojama na omotima davno zaboravljenih svilenih bombona, lizalica i slatkiša iz starih bombondžijskih radnji. Kolekcija trikotaže kreatora Vladimira Stojanovića je spoj savremenih formi i stilizovanih karo, pepito i „pied de poule“ dezena, uz puno rustičnih prepletaja. Crna i bela u kombinaciji sa sivom i bež sa akcentima crvene boje čine bazu kolekcije. Silueta je V i Y sa mnogo velikih šalova, pelerina i ogrtača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari